Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Gemeente op zoek naar trouwe vrijwilliger voor Hardinxveldse Pluim

Hardinxveld-Giessendam wil één of meer trouwe vrijwilligers in het zonnetje zetten. De gemeente roept inwoners dan ook op vrijwilligers te nomineren voor de Hardinxveldse Pluim. Insturen kan tot en met 29 oktober.

Het liefst ziet de gemeente dat er twee Pluimen worden uitgereikt; een algemene vrijwilligerspluim én een pluim voor een inwoner die niet ouder is dan 29 jaar. Inwoners kunnen mensen nomineren die al geruime tijd één of meer vrijwilligerstaken uitvoert en een connectie hebben met Hardinxveld-Giessendam. 

Voor de algemene Pluim geldt dat ook een groep vrijwilligers kan worden aangemeld. De leeftijd speelt hierbij geen rol. Iemand anoniem voordragen kan niet. Het Lokaal Comité Hardinxveld-Giessendam kiest uit de ingezonden nominaties uit elke categorie één persoon. De uitreiking is in november. Vorig jaar won Chris Pater de vrijwilligersprijs, Lisanne IJzerman ging er met de jeugdprijs vandoor.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@servanda.nl, waarin staat waarom iemand wordt voorgedragen, naam, adres en hoe lang deze persoon al vrijwilliger is.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Hardinxveld-Giessendam en omstreken? Schrijf je hier in!

poll

Wat vind jij van de nieuwe reclamemast aan de A15 bij Gorinchem-Oost?

  • Een goed idee! Zo komen er tenminste mensen op af (7%)
  • Prima, je moet toch reclame kunnen maken (12%)
  • Slecht, 35 meter is veel te hoog (10%)
  • Erg slecht plan, het leidt alleen maar af (72%)
1517 stemmen