Wethouder Hans Tanis van Altena plaatste gaf in december de aftrap van een grote campagne om sluipverkeer te ontmoedigen. De VVD ziet dat anders.
Volledig scherm
Wethouder Hans Tanis van Altena plaatste gaf in december de aftrap van een grote campagne om sluipverkeer te ontmoedigen. De VVD ziet dat anders. © Gemeente Altena

Gemeente: ‘Sluiproute langs Hank blijft, maar wordt zeker niet gepromoot’

De Kortveldsesteeg, Kalversteeg en Parallelweg in Hank blijven ‘beschikbaar’ als route waarlangs het sluipverkeer van de A27 wordt geleid. De VVD had daar onlangs bezwaar tegen gemaakt, omdat de landbouwwegen te smal zouden zijn en ze het extra verkeer niet zouden aankunnen.

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”
 1. Positief geluid na Veiligheidsberaad: 'Achter de wolken begint licht te gloren'
  Play

  Positief geluid na Veilig­heids­be­raad: 'Achter de wolken begint licht te gloren'

 2. Dit was Nederland vandaag: maandag 19 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 19 april

Rivierenland