Hulpdiensten hebben donderdagavond het water en de omgeving rondom de Deltabrug in Hardinxveld-Giessendam uitgekamd na de vondst van een verlaten stapeltje kleding.
Volledig scherm
Hulpdiensten hebben donderdagavond het water en de omgeving rondom de Deltabrug in Hardinxveld-Giessendam uitgekamd na de vondst van een verlaten stapeltje kleding. © Fotopersburo Busink

Grote zoekactie bij brug in Hardinxveld na vondst van verlaten stapeltje kleding

Hulpdiensten hebben donderdagavond het water en de omgeving rondom de Deltabrug in Hardinxveld-Giessendam uitgekamd na de vondst van een verlaten stapeltje kleding. De zoektocht leverde echter niets op.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Crowdfunding voor laatste F100 gevechtsstraaljager: 'Ging voor het eerst door geluidsbarrière'
  Play

  Crowdfun­ding voor laatste F100 gevechts­straal­ja­ger: 'Ging voor het eerst door geluidsbar­riè­re'

 2. De avondklok is een feit. Dit is wat je moet weten!
  Play

  De avondklok is een feit. Dit is wat je moet weten!

Rivierenland