Volledig scherm
Heel Holland Bak-ster Marjolein van Till uit Ameide. © COR DE KOCK

Heel Holland Bakt-ster Marjolein geniet van hapjes en K3-klaasje op bezoek in Friesland

RIVIERENLANDBYTESKorte updates van regionale bekendheden op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Rivierenlandbytes struint de redactie wekelijks het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende mensen uit onze regio.

Nadat Frenkie de Jong die van oorsprong uit Arkel komt, hoge ogen gooide in het Nederlands elftal, vond hij het even tijd voor iets anders: glow-in-the-dark midgetgolf. Trots laat hij weten dat zijn team het beste was.

Een foto die is geplaatst door null (@frenkiedejong) op

Heel Holland Bakt-deelneemster Marjolein van Till uit Ameide verzorgde de lekkernijen voor de opening van Inner Stance in Hardinxveld. 'Genieten', aldus de bakster. 

Een foto die is geplaatst door null (@watbaktmarjolein) op

Een sportief dagje voor weerman Marco Verhoef, die opgroeide in Hardxinveld-Giessendam. Hij fietste 100 kilometer, maar dat is slechts zijn warming-up. Er staan nog twee tenniswedstrijden op hem te wachten. 

De van oorsprong Sleeuwijkse ontwerper Mart Visser is te zien in het televisieprogramma Blauw Bloed en maakte tijdens de opnames ook een filmpje voor Instagram.

Een foto die is geplaatst door null (@martvissernl) op

Zangeres Klaasje Meijer van K3, die deels opgroeide in Nieuwendijk, is op bezoek bij haar familie in Friesland en liet zich, waarschijnlijk door haar boyfriend, vastleggen op het water.

⛵️ Deze lach krijg ik al de hele week niet meer van m'n gezicht na een weekend Oranjekoek, Fries suikerbrood, heerlijk eten en praten en samen zijn met de liefste van de wereld ❤️ #friesland #boyfriend #pake #& #oma #familiebezoek #zofijn

14.1k Likes, 76 Comments - Klaasje (@klaasje_meijer) on Instagram: "⛵️ Deze lach krijg ik al de hele week niet meer van m'n gezicht na een weekend Oranjekoek, Fries..."

poll

Wat vind jij van de nieuwe reclamemast aan de A15 bij Gorinchem-Oost?

  • Een goed idee! Zo komen er tenminste mensen op af (7%)
  • Prima, je moet toch reclame kunnen maken (12%)
  • Slecht, 35 meter is veel te hoog (10%)
  • Erg slecht plan, het leidt alleen maar af (72%)
1517 stemmen