Ellen de Jong en dochter Zoë in revalidatiecentrum De Hoogstaat. Dochters Zoë en Aisha begonnen een inzamelingsactie voor een rolstoelbus voor moeder .
Volledig scherm
PREMIUM
Ellen de Jong en dochter Zoë in revalidatiecentrum De Hoogstaat. Dochters Zoë en Aisha begonnen een inzamelingsactie voor een rolstoelbus voor moeder . © Marnix Schmidt

Het leven van wandelaar Ellen (51) is aan gort gereden, maar ze is vastberaden: ‘Ooit ga ik weer lopen’

In één klap reed een automobilist in november het leven van de 51-jarige Ellen de Jong uit Hei- en Boeicop aan gort. Nu revalideert ze met haar dwarslaesie en wil ze weer vooruitkijken. ,,Ik wil weer de natuur in’’, zegt Ellen wier dochters een crowdfundactie begonnen om zo snel mogelijk een rolstoelbus aan te kunnen schaffen.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

Rivierenland