Volledig scherm
De tasjes van Leerdam Glasstad gaan de wereld over. © Leerdam Glasstad

Leerdamse tasjes gaan de wereld over met fotoactie

De Leerdamse tasjes, waarop de stad gekscherend wordt vergeleken met wereldsteden Londen, Los Angeles en Lissabon, gaan de wereld over. Bedenker Leerdam Glasstad roept mensen op de city bag mee te nemen deze vakantie en op de foto te zetten. 

Volledig scherm
Fleur Potters. © foto ricardo smit

De Leerdamse tas met een knipoog is een grote hit. Inwoners en toeristen lopen het kantoor van Leerdam Glasstad plat voor een exemplaar. Maar als het aan de bedenkers ligt, is de tas straks niet alleen in Leerdam te zien, maar over heel de wereld. 

De medewerkers van het nieuwe toerismebureau van de stad namen de tasjes al mee naar verschillende bestemmingen: Italië, Praag, Curaçao. 
,,In onze groepsapp sturen we elkaar foto’s van onder meer de city bag aan de kust van Noorwegen, op de camping in Portugal, reizend door Canada'', zegt Fleur Potters van Leerdam Glasstad. 

Fotoactie

En zo ontstond het plan om een fotoactie aan de tasjes te koppelen. Op Instagram roept Leerdam Glasstad op: maak een leuke foto van de Leerdam-tas tijdens je vakantie en deel hem met de hashtag #Leerdamtas of mail hem naar info@leerdamglasstad.nl. Je kunt ook meedoen via Facebook. 

De leukste, mooiste of meest ludieke foto's winnen een dagje in Leerdam voor twee personen met een bezoek aan het Glasmuseum, een rondleiding door de oude glasfabriek van Royal Leerdam Crystal en een lunch in de stad. Insturen kan tot en met 30 september 2018.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Leerdam en omstreken? Schrijf je hier in!

poll

Wat vind jij van de nieuwe reclamemast aan de A15 bij Gorinchem-Oost?

Wat vind jij van de nieuwe reclamemast aan de A15 bij Gorinchem-Oost?

  • Een goed idee! Zo komen er tenminste mensen op af (6%)
  • Prima, je moet toch reclame kunnen maken (13%)
  • Slecht, 35 meter is veel te hoog (10%)
  • Erg slecht plan, het leidt alleen maar af (71%)
974 stemmen