Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. Volgens Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland is er continue overleg met elkaar. ,,Ook met andere maatschappelijke organisaties die zich in Gorinchem bezighouden met het welzijn van jongeren, is inmiddels contact gelegd’’, aldus de stichting. © ANP

Nieuw jongerenwerk praat Gorcumse raad bij: ‘We overleggen continu’

De jongerenwerkers van Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland geven na de zomervakantie een presentatie aan de Gorcumse gemeenteraad. Zij namen begin dit jaar het stokje over van The Mall Jongerenwerk en laten zien wat er tot nu toe is gedaan.

Die laatste organisatie is de voorbije jaren ingehuurd door de gemeente. Maar doordat er fouten werden gemaakt bij het inschrijven voor de nieuwe opdracht ging de klus naar Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland. Dat gebeurde overigens pas na inmenging door de rechter. The Mall is nog steeds actief, omdat deze vanuit de Gorcumse kerken wordt ondersteund.

Volgens Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland is er continue overleg met elkaar. ,,Ook met andere maatschappelijke organisaties die zich in Gorinchem bezighouden met het welzijn van jongeren, is inmiddels contact gelegd’’, aldus de stichting.

De organisatie mag in Gorinchem nieuw zijn, ze is al jaren actief in Zuid-Holland en Utrecht. Fusiegemeente Vijfheerenlanden zette de samenwerking voort.  

Volledig scherm
De jongerenwerkers van The Mall Gorinchem. © The Mall Gorinchem

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gorinchem en omstreken? Schrijf je hier in!

Rivierenland