De Gorcumse Langendijk: er staan hier drie panden die in de race zijn voor de publieksprijs van de Stichting Stadsherstel.
Volledig scherm
De Gorcumse Langendijk: er staan hier drie panden die in de race zijn voor de publieksprijs van de Stichting Stadsherstel. © Cor de Kock

Op de Gorcumse Langendijk staan maar liefst drie panden die in de race zijn voor de Stadsherstelprijs

Complete metamorfoses en herontdekt glas in lood. Stichting Stadsherstel heeft vijf panden in de Gorcumse binnenstad genomineerd voor de publieksprijs 2020. Drie ervan zijn te vinden op de Langendijk, een in de Burgstraat en een in de Molenstraat. Er kan voor het eerst online worden gestemd.

  1. Meerdere opties voor opladen elektrische auto's onder de loep in Gorinchem: ‘Laten we ons niet beperken tot één idee’

    Meerdere opties voor opladen elektri­sche auto's onder de loep in Gorinchem: ‘Laten we ons niet beperken tot één idee’

    De gemeente Gorinchem duikt in de wereld van alternatieven voor de standaardlaadpalen voor elektrische auto’s. Het idee van D66-raadslid Martijn Hassouna om in navolging van Arnhem straatlantaarns met oplaadmogelijkheid te plaatsen, gaf donderdagavond de voorzet om de blik te verruimen. ,,Er zijn meer slimme oplossingen, dus laten we ons niet beperken tot één idee’’, aldus Björn Bahlmann van Stadsbelang.

Rivierenland