De hoofdrolspelers in de animatiefilm over online challenges en groepsdruk. Het tweede personage van links is de in 2017 overleden Tim Reynders uit Arkel.
Volledig scherm
PREMIUM
De hoofdrolspelers in de animatiefilm over online challenges en groepsdruk. Het tweede personage van links is de in 2017 overleden Tim Reynders uit Arkel. © Privéfoto

Ouders overleden Tim maken animatiefilm over challenges en groepsdruk: ‘Een mooi eerbetoon aan onze zoon’

Groepsdruk, het is misschien iets van alle tijden. Toch komen kinderen er steeds jonger mee in aanraking via online challenges en social media, zoals TikTok. Onschuldig? Absoluut niet, zeggen Geert en Anita Reynders uit Arkel. Ze zijn bezig met een animatiefilm, die kinderen vanaf een jaar of 10 moet waarschuwen voor de gevaren.

  1. Vader Wouter over kritiek op Marten de Roon: ‘Je moet gewoon niet alles lezen, zeker niet op social media’
    PREMIUM
    EK-VOETBAL

    Vader Wouter over kritiek op Marten de Roon: ‘Je moet gewoon niet alles lezen, zeker niet op social media’

    Marten de Roon is in het Nederlands elftal met afstand de meest bekritiseerde speler. Zelf lijkt de Ambachter, die al jaren bij het Italiaanse Atalanta Bergamo speelt, daar nauwelijks onder gebukt te gaan. Maar hoe hard komen de woorden van analytici en andere ‘kenners’ aan bij zijn naasten? ,,Ach, ik kan het wel plaatsen’’, stelt vader Wouter de Roon.

Rivierenland