De renovatie van brug Jannezand bij Hank is afgerond.
Volledig scherm
De renovatie van brug Jannezand bij Hank is afgerond. © Cor de Kock

Renovatie van het iconische bruggetje in Hank is klaar

De iconische brug Jannezand bij Hank is klaar. De afgelopen maanden werd het monumentale bruggetje ‘historisch verantwoord’ opgeknapt.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Extra zorgen bij lokale horeca over invoering van coronapas: ‘Gedoe wat we op ons bordje krijgen’
  PREMIUM

  Extra zorgen bij lokale horeca over invoering van coronapas: ‘Gedoe wat we op ons bordje krijgen’

  ,,Mensen zijn klaar met alle coronamaatregelen. Hopelijk nemen ze dit voor lief.” René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman uit Noordeloos dubt nog over de uitvoering van het nieuwe beleid dat mogelijk vanaf 25 september gaat gelden voor horecabezoek. De verplichte coronapas. ,,We willen alles doen om mensen naar binnen te laten gaan, maar het is wel een gedoe wat we op ons bordje krijgen.”

Rivierenland