Volledig scherm
Sam (9), de buurjongen op een camping in Noorwegen, ging mee vissen. Hij had maar één keertje beet. Maar wat hij ving was niet mis: een kabeljauw van 113 cm. Bijna net zo groot als hij. © Jan Roodhorst, Hoornaar

Sam vangt een forse kabeljauw en Bente is klaar voor een duik, dit zijn de nieuwste zomerfoto's

Het is zomer. Dat betekent dat de redacties van AD De Dordtenaar en AD Rivierenland op zoek gaan naar de leukste en mooiste zomerfoto’s. Opnieuw krijgen we een heleboel inzendingen. Bekijk hieronder een selectie. 

Heb jij ook een mooie foto gemaakt, in je eigen woonplaats of misschien wel op honderden kilometers afstand? Stuur deze in naar ds.zomerfoto@ad.nl (lees de voorwaarden hieronder goed door). De grappigste, zonnigste of bijzonderste zomerfoto’s verschijnen in de krant. Alle inzenders maken kans op een mooie prijs.

Voorwaarden

- Bestanden bestaan uit minimaal 1 MB en maximaal 3 MB. Gelieve foto’s aan te leveren in .jpg, ze mogen staand en liggend zijn. Je kunt meerdere keren insturen. Zijn de foto’s kleiner dan 1MB? Dan kunnen we deze helaas niet plaatsen.
- Om mee te kunnen dingen naar een prijs dien je je voornaam, achternaam, woonplaats, email en telefoonnummer in te vullen.
- Bij het inzenden van de foto geef je verder aan waar de foto is gemaakt en kun je een korte beschrijving meesturen.
- Wekelijks wordt de weekwinnaar bekendgemaakt.
- Inzenders stemmen ermee in dat hun foto onbeperkt en zonder vergoeding door de Persgroep kan worden gebruikt.
- We gebruiken je persoonsgegevens om de bijdrage te kunnen bewaren en publiceren. Ons privacystatement vind je hier.
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Volledig scherm
Ook langs het strand in het Belgische De Haan laten verliefde stelletjes hangsloten achter aan het prikkeldraad. © Marcel van Dijk, Dordrecht
Volledig scherm
Twee Gorcumse klassiekers: de Dalempoort en molen De Hoop. Populair onder fotografen. © Henk de Kok, Arkel
Volledig scherm
Een ontmoeting met een kleine vos tijdens een middagwandeling door de natuur van het Utrechts landschap. De vlinder, niet het harige roofdier. © Ellen de Jong, Hei- en Boeicop
Volledig scherm
Brilletje op en Bente (5) is er helemaal klaar voor: een duik onder water. Nou ja, als ze uitgelachen is natuurlijk. © Marjon Lutz, Dordrecht

Voor alle inzenders

Alle inzenders ontvangen 25% korting op alles bij Smartphoto bij gebruik van de code SMARTPHOTOZOMER. De code is geldig tot en met 31 oktober 2019 en is niet te combineren met andere actiecodes. Tevens is de code niet van toepassing op de verzend- en verwerkingskosten.

Hoe werkt het?
1. Ga naar smartphoto.nl
2. Maak je fotoboek of kies een ander fotocadeau
3. Gebruik de actiecode SMARTPHOTOZOMER in je winkelmandje

Volledig scherm
© Smartphoto

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in! Voor nieuws uit Gorinchem en omstreken, schrijf je hier in.