Volledig scherm
De Snollebollekes komen naar Gorinchem. © Berk Music Productions

Snollebollekes sluiten Gorcums carnavalsfeest af

Allemaal van links naar rechts de tent die wordt gemold... Theater De VijfZinnen in Gorinchem schudt maandag 4 maart waarschijnlijk op zijn grondvesten. De Snollebollekes komen naar de Bliekenstad om het carnavalsfeest af te sluiten.

Het is niet voor het eerst dat de Snollebollekes in Gorinchem optreden. Eind vorig jaar stonden ze in de Evenementenhal tijdens het Foute Kerstspektakel. Maar ook op de Zomerfeesten van 2017 zette de feestact de Arkelstad al op zijn kop.

,,De kaarten gaan hard’’, meldt organisatiebureau PartyConcepts op zijn website. De Gorcumse entertainer Tommy Netten is een van de drijvende krachten achter het bedrijf dat samen met Stichting Gorcums Carnaval het feest in het theater organiseert.  Netten staat diezelfde avond ook op het podium als dj. Ook entertainer Henry Wessels uit Vuren is die avond van de partij. Een avond met beide dj's en de Snollebollekes kost 11 euro.

Het carnavalsfeest begint vrijdag 1 maart met de overhandiging van de sleutel van de stad en het Mindervalidenbal. Vanaf dat moment is het elke dag feest in De VijfZinnen. Stichting Gorcums Carnaval is ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Bliekensteedse optocht die zaterdag 2 maart door de straten trekt.  

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gorinchem en omstreken? Schrijf je hier in!

Rivierenland