Fractievoorzitter Theo Meijboom van de SGP in Altena legt nog één keer uit waarom het gemeentehuis op zondag dicht moet blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Fractievoorzitter Theo Meijboom van de SGP in Altena legt nog één keer uit waarom het gemeentehuis op zondag dicht moet blijven. © Cor de Kock

Theo Meijboom (SGP Altena) over de ophef rond het gemeentehuis: ‘Zulke reacties had ik niet verwacht’

De SGP in Altena kwam onder vuur te liggen, omdat de partij ernstig bezwaar maakte tegen de openstelling van het gemeentehuis op zondag als locatie voor een kunstmarkt. Dat zette kwaad bloed bij andere partijen, die stelden dat de SGP niet moet denken dat het gemeentehuis alleen van haar is. SGP-voorman Theo Meijboom stoorde zich aan die negatieve reacties. Ook kreeg hij meerdere haatmails.

  1. Het complete overzicht van het amateurvoetbal: uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    Het complete overzicht van het amateur­voet­bal: uitslagen, doelpunten­ma­kers en verslagen

    Kozakken Boys blijft teleurstellen in de Jack's League en staat na de 2-0 nederlaag bij Excelsior Maassluis zestiende. Oranje Wit - Kloetinge werd in 1B bij een 0-1 stand gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter. De Dordtse derby RCD - SC Emma kende een spectaculaire ontknoping, met Emma als winnaar: 1-3. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

Rivierenland