Onderzoekers van Lysias Advies geven tijdens het inloopspreekuur uitleg over hun onderzoek naar de toekomst van het Arsenaal in Woudrichem. Het Visserijmuseum is afhankelijk van de inkomsten uit de verhuur van de benedenverdieping, die nu leeg staat.
Volledig scherm
Onderzoekers van Lysias Advies geven tijdens het inloopspreekuur uitleg over hun onderzoek naar de toekomst van het Arsenaal in Woudrichem. Het Visserijmuseum is afhankelijk van de inkomsten uit de verhuur van de benedenverdieping, die nu leeg staat. © Ricardo Smit

Toekomst Visserijmuseum hangt af van nieuwe bestemming benedenverdieping Arsenaal

Het Visserijmuseum in Woudrichem bestaat volgend jaar vijftig jaar. Dat jubileum gaat het museum wel halen. Maar als er geen nieuwe inkomsten komen, is de toekomst onzeker.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”