Ed en Ada Leeflang krijgen uitleg van Marion Levering van de VVV. Wim Vlietstra, de vader van Ada, luister mee (links) terwijl Annet Schouten op een afstandje haar telefoon checkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Ed en Ada Leeflang krijgen uitleg van Marion Levering van de VVV. Wim Vlietstra, de vader van Ada, luister mee (links) terwijl Annet Schouten op een afstandje haar telefoon checkt. © Cor de Kock

Topdrukte bij de VVV: Toeristen komen massaal ‘Allermooiste vestingstad’ Gorinchem ontdekken

Daar zijn ze al, toeristen die de Gorcumse vesting komen ontdekken. Eén dag nadat de ANWB Gorinchem uitriep tot ‘Allermooiste vestingstad van Nederland’ is het opvallend druk in de binnenstad. ,,Ik zie ineens veel meer mensen over de stadswal lopen’’, zegt binnenstadbewoner Koos Mensert.

  1. Hans is nieuw in Lexmond, maar contacten opdoen? Geen probleem! Lott (bijna 2) werkt als een magneet
    PREMIUM
    DE ONTMOETING

    Hans is nieuw in Lexmond, maar contacten opdoen? Geen probleem! Lott (bijna 2) werkt als een magneet

    Vanuit Lexmond fietst vader Hans Merkestijn (29) met voorop in het kinderzitje zijn dochter Lott (bijna 2) over de Lekdijk in de richting van Ameide. Het is op deze zonnige middag namelijk de hoogste tijd voor een picknick! En daar verheugt Lott zich ook op, dus stoppen voor een Ontmoeting, terwijl ze er nog lang niet zijn? Daar begint Lott al bedenkelijk bij te kijken.

Rivierenland