Twee huisartsen in Sleeuwijk zijn genezen van corona en kunnen weer aan het werk.
Volledig scherm
Twee huisartsen in Sleeuwijk zijn genezen van corona en kunnen weer aan het werk. © Arie Kievit

Twee Sleeuwijkse huisartsen van corona genezen

De Sleeuwijkse huisartsen dokter Hoogstraten en dokter Houweling zijn genezen van corona. De twee zijn inmiddels meer dan twee dagen klachtenvrij en kunnen daarom weer aan het werk.

De artsen Te Riet Scholten, Hellings en Reijlink werden een week geleden ook positief getest op het coronavirus. Ze zijn allemaal thuis nog aan het herstellen van deze infectie. Dat geldt ook voor een aantal doktersassistentes en zogenoemde praktijkondersteuners. Ook zij bleken het virus bij zich te dragen.

Begin deze week werd duidelijk dat het coronavirus hard had toegeslagen bij huisartsenpraktijk Sleeuwijk. Alle vijf artsen en enkele medewerkers bleken geïnfecteerd. Voor zover mogelijk werd zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt. Collega’s uit Werkendam namen een deel van het werk voorlopig waar. Voor zover bekend ervoeren de artsen slechts milde klachten.

Patiënten die beoordeeld moeten worden door een dokter, kunnen vanaf heden weer terecht bij dokter Hoogstraten of dokter Houweling, laat de Sleeuwijkse huisartsenpraktijk op haar website weten. 

Rivierenland

Poll

Het veiligheidsgevoel op het parkeerterrein Buiten de Waterpoort kan worden vergroot door camera's te plaatsen

  • Ja, mee eens (68%)
  • Nee, camera's zijn niet de oplossing (32%)
527 stemmen