Apos en Evy Themelakis in hun zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Apos en Evy Themelakis in hun zaak. © Cor de Kock

Van moussaka tot pastitio, Apos en Evy zetten de Griekse keuken op de kaart

DE STARTEROnze regio telt talloze bedrijven. Naast multinationals, eenmanszaakjes en familiebedrijven zijn er ook mensen die voor het eerst de stap durven te zetten en een eigen zaak starten. Elke week laten wij een van hen aan het woord. Vandaag: ondernemer Apos en Evy Themelakis zetten de Griekse keuken op de Gorcumse kaart met hun Griekse delicatessenzaak Greek Food Market aan het Wiardi Beckmanplein.

Een grote tafel staat middenin de winkel, omringd door talloze Griekse etenswaren. Bij de toonbank kunnen klanten verse maaltijden halen, in de vriezer liggen desserts en deegwaren en wie supermarktproducten zoekt, wordt ook niet teleurgesteld.

Rivierenland

Poll

Het veiligheidsgevoel op het parkeerterrein Buiten de Waterpoort kan worden vergroot door camera's te plaatsen

  • Ja, mee eens (68%)
  • Nee, camera's zijn niet de oplossing (32%)
527 stemmen