Twee bankjes in Groot-Ammers zijn in de afgelopen twee weken in brand gestoken. Een van de bankjes was een paar weken geleden ook al vernield.
Volledig scherm
Twee bankjes in Groot-Ammers zijn in de afgelopen twee weken in brand gestoken. Een van de bankjes was een paar weken geleden ook al vernield. © Wijkagenten Molenlanden

Vandalen steken bankjes in Groot-Ammers in brand

Vandalen hebben in de afgelopen twee weken twee bankjes in Groot-Ammers in brand gestoken. Een van de bankjes was een paar weken geleden ook al vernield. Wijkagenten van Molenlanden zijn er boos over en roepen getuigen op om zich te melden.

Op Instagram uiten de wijkagenten hun ongenoegen over het vandalisme. ,,Waarom moet dat? Deze bankjes worden neergezet van gemeenschapsgeld.’’ Hoe groot het schadebedrag precies is, is niet bekend.

Hoewel de plekken, waar de bankjes staan, worden meegenomen in de surveillance, is het de politie nog niet gelukt om te vandalen te betrappen. ,,We roepen burgers op vooral 112 te bellen als ze iets verdachts zien. Dat helpt ons bij het bestrijden van vandalisme. Als u weet wie hier verantwoordelijk voor is, meld het. U kunt het ook melden via meld misdaad anoniem.’’

Rivierenland