De Hardinxvelder zou zijn minderjarige kleindochter hebben aangerand, nadat zes van zijn dochters tussen 1990 en 2020 ook stelselmatig door hem zijn verkracht, zo vermoedt het Openbaar Ministerie.
Volledig scherm
PREMIUM
De Hardinxvelder zou zijn minderjarige kleindochter hebben aangerand, nadat zes van zijn dochters tussen 1990 en 2020 ook stelselmatig door hem zijn verkracht, zo vermoedt het Openbaar Ministerie. © ANP Xtra

‘Verkrachtende vader vergreep zich ook aan kleindochter’, helft van gezin doet aangifte

FAMILIEDRAMA HARDINXVELDBehalve de verkrachting van zes dochters gedurende tientallen jaren, verdenkt het Openbaar Ministerie een 62-jarige vader uit Hardinxveld-Giessendam ook van ontucht met zijn minderjarige kleindochter. Twee zoons uit het zestien leden tellende gezin hebben eveneens aangifte gedaan tegen hun ouder, maar dan wegens mishandeling.

 1. Zes dochters beschuldigen vader (62) van tientallen jaren verkrachting
  PREMIUM

  Zes dochters beschuldi­gen vader (62) van tientallen jaren verkrach­ting

  Een 62-jarige vader uit Hardinxveld-Giessendam wordt er door zes van zijn dochters van beschuldigd dat hij ze tientallen jaren seksueel heeft misbruikt. Het Openbaar Ministerie heeft sterke aanwijzingen dat hij de meisjes soms al vanaf hun derde jaar tot op volwassen leeftijd verkrachtte en betastte. De verdachte werd in november opgepakt nadat hij zichzelf meldde op het politiebureau; hij zit sindsdien vast.
 1. Malinese vrouw in Marokko bevallen van negen gezonde baby’s
  Play

  Malinese vrouw in Marokko bevallen van negen gezonde baby’s

 2. Ranki Oberoi: 'Ik zag Usain Bolt en dacht, dit is wat ik wil'
  Play

  Ranki Oberoi: 'Ik zag Usain Bolt en dacht, dit is wat ik wil'

Rivierenland