De mannen achter Vijfheerenbier met van links naar rechts Rolf van Dijk, Richard van Steenis en Ronnie van Kippersluis (allen 37) uit Lexmond.
Volledig scherm
PREMIUM
De mannen achter Vijfheerenbier met van links naar rechts Rolf van Dijk, Richard van Steenis en Ronnie van Kippersluis (allen 37) uit Lexmond. © Privéfoto

Vijfheerenlanden heeft nu ook haar eigen biertje: ‘We dachten: waarom maken we het niet zelf?’

Elk zichzelf respecterende streek heeft inmiddels wel zijn eigen biertje. Vijfheerenlanden nu ook. Een licht kruidig biertje met een fruitige toets. Richard van Steenis uit Lexmond dook met zijn twee vrienden Rolf van Dijk en Ronnie van Kippersluis de keuken in voor een eigen brouwsel. Het resultaat is vanaf volgende week zaterdag te koop.

  1. Wakker worden en gelijk mooi opgemaakt zijn? Esmee maakt het mogelijk: ‘Kwartiertje langer in bed blijven’
    PREMIUM
    De Starter

    Wakker worden en gelijk mooi opgemaakt zijn? Esmee maakt het mogelijk: ‘Kwartier­tje langer in bed blijven’

    Wanneer Esmee van ’t Hof ’s ochtends wakker wordt, zit al haar make-up netjes op z’n plaats. Al jaren is ze geïnteresseerd in permanente make-up en begin vorig jaar besloot ze om meer te gaan doen met deze passie. Sinds een jaar helpt ze haar klanten in haar eigen salon, THE WOW FACTOR, in Dordrecht om de natuurlijke schoonheid naar boven te halen. ,,Wie wil ’s ochtends nou niet dat kwartiertje langer in bed blijven liggen?”

Rivierenland