Gerti de Koeijer bij haar schapen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerti de Koeijer bij haar schapen. © Cor de Kock

Vilten, spinnen en wolbewerken om bij te komen van je burn-out: bij Gerti (43) kan het

Gerti de Koeijer (43) weet nog goed hoe fijn het was om tijdens het herstelproces van haar burn-out het huis uit te kunnen. Maar een plek waar ze op haar eigen tempo het werkritme enigszins weer kon oppakken? Nee, die was er niet. En dus besloot ze deze zelf te creëren op haar idyllische boerderij in Lexmond. ,,Zoiets als dit was toen fijn geweest.’’

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Qbuzz zet mes in dienstregeling, maar verhoogt her en der ook frequentie van drukke buslijnen
  PREMIUM

  Qbuzz zet mes in dienstrege­ling, maar verhoogt her en der ook frequentie van drukke buslijnen

  Vervoerder Qbuzz zet het mes in een aantal buslijnen voor Dordrecht, Molenlanden en Gorinchem, maar breidt her en der ook uit. Zo is er een uitbreiding van de snelbuzz en de snelle R-net bussen. Verder gaan enkele overvolle Dordtse stadsbussen vaker rijden. Vooral in Molenlanden worden busverbindingen geschrapt. De (gratis) bestelBuzz moet daar het openbaar vervoer in stand houden.

Rivierenland