Hardinxveld-Giessendam kan de portemonnee weer trekken. De afgelopen maand werden in totaal 18 prullenbakken, 18 (verkeers-)borden, 3 hondenpoepdispensers, 2 schrikplankhekken, een metalen bank en het brugdek van een voetgangersbrug vernield.
Volledig scherm
PREMIUM
Hardinxveld-Giessendam kan de portemonnee weer trekken. De afgelopen maand werden in totaal 18 prullenbakken, 18 (verkeers-)borden, 3 hondenpoepdispensers, 2 schrikplankhekken, een metalen bank en het brugdek van een voetgangersbrug vernield. © Marc Bolsius

Vuurwerkschade Hardinxveld-Giessendam bijna 3 keer zo hoog als vorig jaar

Ondanks het vuurwerkverbod is de schade door vuurwerk in Hardinxveld-Giessendam vorige maand bijna verdriedubbeld ten opzichte van het jaar ervoor. Door 43 vernielingen liep de schade op tot zo’n 13.500 euro.

 1. Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’
  PREMIUM

  Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’

  Hij werd voor gek verklaard, stuitte op onbegrip van boeren en de banken stonden nou niet meteen te trappelen. Toch liggen anderhalf jaar na de lancering van ElkeMelk de schappen van Albert Heijn dagelijks vol met flessen van Metha 101, Geertje 72 en van zo’n 100 andere koeien uit zijn stal in Molenaarsgraaf. En het buitenland lonkt. ,,Melk moet weer sexy worden’’, zegt ondernemer Matthijs Baan (40).
 1. Wilders: 'Zet het leger in bij grootscheepse rellen'
  Play

  Wilders: 'Zet het leger in bij groot­scheep­se rellen'

 2. Amsterdamse winkeliers bereiden zich voor op rellen
  Play

  Amsterdam­se winkeliers bereiden zich voor op rellen

Rivierenland