De website werd opgezet rond een crowdfundingsactie om een Innowalk aan te schaffen voor Luuk. Dat elektrisch aangedreven apparaat tilt de persoon op en helpt om loopbewegingen te maken.
Volledig scherm
De website werd opgezet rond een crowdfundingsactie om een Innowalk aan te schaffen voor Luuk. Dat elektrisch aangedreven apparaat tilt de persoon op en helpt om loopbewegingen te maken. © Cor de Kock

Webdesigner schiet te hulp: nieuwe site voor gehackte stichting gehandicapte Luuk (9)

Goed nieuws voor de Schelluinse Luuk Marcus Foundation: nadat bekend werd dat de website van de stichting is platgelegd door hackers, heeft zich een webdesigner gemeld die kosteloos een nieuwe pagina wil bouwen. ,,Superlief. En totaal onverwacht.”

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Ongeregeldheden in Haagse Schilderswijk, straat schoongeveegd door ME
  Play

  Ongeregeld­he­den in Haagse Schilders­wijk, straat schoonge­veegd door ME

 2. Geplunderde winkels in station Eindhoven bij rellen
  Play

  Geplunder­de winkels in station Eindhoven bij rellen

Rivierenland