Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Werkendammer mishandeld tijdens uitgaansnacht in Oosterhout

Een 55-jarige Werkendammer is afgelopen weekeinde mishandeld in het uitgaanscentrum in Oosterhout. Hij liep daarbij een hoofdwond en pijnlijke ribben op. De politie is nu op zoek naar getuigen van het incident. 

Een medewerker van het cameratoezicht in het uitgaansgebied meldde in de nacht van zaterdag op zondag bij de politie dat er op de Klappeijstraat in Oosterhout een vechtpartij had plaatsgevonden. Agenten troffen de Werkendammer vervolgens gewond aan. 

Het slachtoffer had een snee op zijn achterhoofd en klaagde over pijn aan zijn ribben. ‘Hij was onder invloed van alcohol en kon niet vertellen wat er was gebeurd’, laat de politie weten. De Werkendammer is door de agenten naar een huisartsenpost gebracht. 

Kopstoot

Uit camerabeelden blijkt dat het slachtoffer door vermoedelijk twee mannen is mishandeld. Eén van de daders zou een kopstoot hebben uitgedeeld. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het incident, dat rond 04.10 uur plaatsvond. Wie iets heeft gezien of gehoord, wordt gevraagd melding te doen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Werkendam en omstreken? Schrijf je hier in!

Rivierenland