Volledig scherm
Harddrugs. Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Woning in Werkendam gesloten na vondst harddrugs

Burgemeester Marcel Fränzel van de gemeente Altena heeft vrijdag een woning aan de Sluysterstraat in Werkendam gesloten, nadat er een handelshoeveelheid harddrugs is aangetroffen. Het pand gaat voor drie maanden op slot.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van drugscriminaliteit en de vergroting van veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.

In juli van dit jaar werd ook al een woning in Werkendam gesloten na de vondst van harddrugs. De politie in Altena pakte in mei in één week acht mensen op vanwege het bezit van of de handel in drugs. Er werden invallen gedaan in Giessen, Nieuwendijk en Werkendam. Klapper was de inval in een bedrijfsloods.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Werkendam en omstreken? Schrijf je hier in!

 1. Met de bevrijding van het zuiden begon in Dordrecht de oorlog pas echt
  PREMIUM
  LONGREAD | 75 jaar bevrijding

  Met de bevrijding van het zuiden begon in Dordrecht de oorlog pas echt

  Na de bevrijding van West-Brabant, begin november 1944, scheidt alleen het Hollandsch Diep de geallieerden nog van Dordrecht. Maar aan beide kanten van de door de Duitsers opgeblazen Moerdijkbruggen is de oorlogsellende nog lang niet voorbij. In het zuiden is zoveel kapot dat er weinig te vieren valt, in het noorden moet de hongerwinter nog beginnen en laat de bezetter voelen dat ie nog niet verslagen is.

Rivierenland

Poll

Het is een goed idee om de snelheid rond Gorinchem te verlagen naar 100

Het is een goed idee om de snelheid rond Gorinchem te verlagen naar 100

 • Mee eens (57%)
 • Niet mee eens (43%)
1652 stemmen