Volledig scherm
Foto ter illustratie: zangeres Maan tijdens een optreden. © Johan Van Der Heijden

Zangeres Maan komt naar het Zomerfestival in Leerdam

Zangeres en The Voice of Holland-winnares Maan treedt op tijdens het Zomerfestival in Leerdam. Ze is één van de hoofdacts van de jubileumeditie van het feest, maakt de organisatie bekend. 

Maan staat zaterdagavond 24 augustus tussen 21.30 en 22.00 uur op het podium op het terrein van de Glasfabriek op de Lingedijk. Andere acts die al bekend zijn gemaakt door de organisatie voor die avond zijn DJ Roy, zanger Kafke en The Euros. Eén naam moet nog door de organisatie worden onthuld. 

Het Zomerfestival begint al op vrijdagavond. Dan zijn er optredens van onder meer Het Feestteam en Bram Boterham. Ook komen de dj's van Q Music Het Foute Uur draaien.

Tickets

Het Zomerfestival in Leerdam kondigde deze week aan dat bezoekers voortaan vooraf tickets moeten bestellen voor 7,50 euro. Daarvoor krijgen ze dan wel twee munten en mogen ze gratis van de toiletten gebruik maken. De maatregel wordt genomen, om meer inzicht te krijgen in wie het terrein bezoekt.

Dat is nodig, zo meldde de organisatie, nadat na het vorige feest in de stad (GlassDance, georganiseerd door dezelfde groep vrijwilligers) een spoor van vernielingen achterbleef in het centrum van Leerdam. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Leerdam en omstreken? Schrijf je hier in!

Rivierenland