Medewerkers van de inpakafdeling op Avelingen-West van Attema zijn donderdag allemaal getest op het coronavirus. Foto ter illustratie: de man op de foto is geen medewerker.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van de inpakafdeling op Avelingen-West van Attema zijn donderdag allemaal getest op het coronavirus. Foto ter illustratie: de man op de foto is geen medewerker. © Robin Utrecht

Zestig medewerkers Attema Gorinchem zitten verplicht thuis na corona-uitbraak op de werkvloer

Zo’n zestig mensen die werken op een inpaklocatie van Attema in Gorinchem, zitten sinds vrijdag verplicht thuis in quarantaine. ,,Ik heb iedereen naar huis gestuurd’’, zegt directeur Ton de Hoog.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Samenvatting: Ajax - FC Groningen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Tadic beslist Ajax-FC Groningen na misser alsnog vanaf de stip

  7 maart
 2. Dit was Nederland vandaag: 7 maart
  Play

  Dit was Nederland vandaag: 7 maart

Rivierenland