32-jarige man uit Polen overleden bij ongeluk in Oud Gastel waarbij busje over de kop vloog

UPDATE + videoOUD GASTEL - Op de Kralen/N641 in Oud Gastel is dinsdagavond een ernstig ongeluk gebeurd. Daarbij is een dode te betreuren. Een busje is over de kop geslagen en in een tuin beland. Twee anderen zijn gewond geraakt. 

Woensdagochtend meldt de politie dat het dodelijk slachtoffer een 32-jarige man uit Polen is. De politie moest de familie van de overleden persoon nog inlichten. De identiteit van het slachtoffer werd daarom nog niet bekendgemaakt. 

Twee anderen zijn uit het voertuig gehaald. De derde zat bekneld. Volgens de politie was hij niet aanspreekbaar. Hij is door de hulpdiensten uit het busje bevrijd. Wie van de drie precies is overleden, is nog niet bekend. 

Een traumahelikopter is geland. Er waren meerdere ambulances en brandweerwagens aanwezig. 

Volledig scherm
Busje op de kop geslagen in Oud Gastel. © Jeroen Stuve/MaRicMedia
Volledig scherm
Busje op de kop geslagen in Oud Gastel. © Jeroen Stuve/MaRicMedia
Volledig scherm
Busje op de kop geslagen in Oud Gastel. © Jeroen Stuve/MaRicMedia
  1. Ruud Zijlmans uit Roosendaal verzorgt vrouwenwielrenners: ‘Annemiek van Vleuten schreef geschiedenis’
    PREMIUM

    Ruud Zijlmans uit Roosendaal verzorgt vrouwen­wiel­ren­ners: ‘Annemiek van Vleuten schreef geschiede­nis’

    Hij is bescheiden en hoeft niet in de belangstelling te staan. ,,Het gaat om de sporter. Niet om mij. Ik ben maar een klein radartje in het grote geheel.” Toch hebben de handen van Ruud Zijlmans (53) uit Roosendaal de spieren van wielertoppers in vorm gemasseerd. Hij stond aan de finish om Annemiek van Vleuten op te vangen toen ze een paar weken geleden de wereldtitel pakte in Engeland.