Volledig scherm
De Agrimarkt in de Streuvelslaan in Roosendaal is gesloten © Cristian Traets/Maric Media

Agrimarkt Roosendaal hele dag gesloten na inbraak, kassa's vernield

ROOSENDAAL - Bij de Agrimarkt aan de Streuvelslaan in Roosendaal is donderdagochtend ingebroken. Daarbij zouden enkele kassa's vernield zijn. De politie onderzoekt de zaak. Over een mogelijke buit kan de politiewoordvoerder nog geen mededelingen doen.

De inbraak werd door volgens haar 's ochtends door een medewerker ontdekt. ,,Daarop is door die persoon gelijk de politie gebeld.''

De winkel is de hele dag gesloten voor politieonderzoek, klanten worden door de politie weggestuurd. De winkel verwacht vrijdag weer gewoon open te kunnen gaan.

Volledig scherm
De Agrimarkt in de Streuvelslaan in Roosendaal is gesloten © Cristian Traets/Maric Media
  1. Alleen het neusje van de zalm bij vogeltentoonstelling
Rucphen

    Alleen het neusje van de zalm bij vogeltentoonstelling Rucphen

    RUCPHEN - Ze produceren een heleboel geluid, 375 vogeltjes bij elkaar. Maar een echte vogelliefhebber heeft geen last van het gekwetter. Hoewel het houden van vogels volgens voorzitter Paul Antonissen een steeds minder populaire hobby wordt, valt de terugloop bij De Vogelvrienden Rucphen wel mee. Volgens de voorzitter stelden maar liefst 107 vogelhouders hun favoriete gevederde vrienden ten toon tijdens de 40e internationale vogeltentoonstelling in Rucphen.