Projectontwikkelaars Raimond van Os (l) en Gerald Kas hebben de Aldi vrachtwagen alvast voorgereden voor het Handelscentrum Oudenbosch. Het is aan de gemeenteraad woensdag of het ook doorgaat.
Volledig scherm
Projectontwikkelaars Raimond van Os (l) en Gerald Kas hebben de Aldi vrachtwagen alvast voorgereden voor het Handelscentrum Oudenbosch. Het is aan de gemeenteraad woensdag of het ook doorgaat. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Aldi op ramkoers met gemeente Halderberge over verhuizing supermarkt

OUDENBOSCH - Als twee terriërs hebben projectontwikkelaars Gerald Kas en Raimond van Os zich vast gebeten in het dossier Aldi Oudenbosch. ,,Wij dreigen niet, we beargumenteren de rechtmatige verhuizing van Aldi op basis van feiten.‘’ Komende week moet gemeenteraad van Halderberge beslissen of ze Aldi laat vertrekken uit het winkelcentrum naar de Bosschendijk.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.