Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Alwéér aanranding in trein: man (21) uit Roosendaal opgepakt

Voor de derde keer in korte tijd is er in Nederland een vrouw in een trein aangerand. Agenten hielden gisteren op het station in Breda een man aan nadat hij een 24-jarige vrouw zou hebben betast. Volgens de politie gaat het om een 21-jarige Roosendaler.

De vrouw zat gisteravond iets voor zeven uur in een trein die vanuit de richting Tilburg kwam. Volgens haar knoopte een voor haar onbekende man een gesprek met haar aan. Al snel werd ze door hem betast.

De vrouw uit Breda waarschuwde hierop de conducteur van de trein, die meteen actie ondernam. In Breda werd de man uit de trein gehaald door beveiligingspersoneel. Agenten namen de verdachte van hen over.

De Bredase heeft aangifte gedaan. De verdachte zit vast voor onderzoek.

Zoenen

Vorige maand werd ook een jonge vrouw van 21 in de trein van Maarheeze naar Tilburg aangerand door een onbekende man. Hij kwam naast de vrouw zitten en knoopte een gesprek aan. Plotseling betastte de man haar tegen haar wil en begon haar te zoenen. 

Rond diezelfde tijd werd een 22-jarige man uit Utrecht opgepakt, omdat hij in februari een 15-jarig meisje in de trein van Emmen naar Coevorden probeerde te zoenen en haar bij haar kruis greep. Toen het meisje uit de trein stapte volgde hij haar naar de fietsenstalling. Daar randde hij haar opnieuw aan. Uiteindelijk wist ze weg te rennen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement