Anthony van der Meer (27) uit Roosendaal hackt internetoplichters om hun werkwijze aan het licht te brengen in de nieuwe tv-serie 'Bait'.
Volledig scherm
PREMIUM
Anthony van der Meer (27) uit Roosendaal hackt internetoplichters om hun werkwijze aan het licht te brengen in de nieuwe tv-serie 'Bait'. © PowNed

Anthony (27) licht internetcriminelen op in nieuwe tv-serie: ‘We gebruiken hun eigen methodes tegen ze’

ROOSENDAAL - Internetcriminelen die soms tienduizenden euro's per maand buitmaken van nietsvermoedende slachtoffers, krijgen een koekje van eigen deeg. In de serie ‘Bait’ laat de Roosendaalse filmmaker en hacker Anthony van der Meer (27) zien hoe oplichters precies te werk gaan, door ze in hun eigen val te laten lopen.

 1. Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’
  PREMIUM

  Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’

  Producten die niet of kapot worden geleverd, het achterblijven van terugbetalingen en een klantenservice die van de aardbodem verdwenen lijkt. Het regent al weken honderden klachten over Ikea. Het woonwarenhuis herkent de geschetste situatie en wijst naar de ‘ongekend hoge vraag naar producten’. ,,De huidige coronasituatie vraagt ongekend veel van onze operatie en brengt grote uitdagingen met zich mee”, meldt een woordvoerder.
 1. Jeugdwerker Rania probeert rust te bewaren vanaf haar scooter
  Play

  Jeugdwer­ker Rania probeert rust te bewaren vanaf haar scooter

 2. Koning bezoekt geplunderde Primera: 'U bent nationaal symbool van verschrikking en van kracht'
  Play

  Koning bezoekt geplunder­de Primera: 'U bent nationaal symbool van verschrik­king en van kracht'