Volledig scherm
Ongeluk op de A58 ter hoogte van de afslag bij Rucphen. © MaRicMedia / Perry Roovers

Auto botst op vangrail op A58 bij Rucphen

RUCPHEN - Op de A58, ter hoogte van de afslag bij Rucphen, is dinsdagochtend een auto door een onbekende reden tegen de vangrail terecht gekomen. 

De automobilist raakte gewond en werd nagekenen in een ambulance. Het is onbekend of het slachtoffer daarna mee naar het ziekenhuis moest. De auto berokkende flink wat schade en moest worden weggesleept door een takelbedrijf. 

Door het ongeluk ontstond er file. Overig verkeer moest via de afslag de snelweg verlaten en kon richting Etten-Leur de snelweg weer op.

Volledig scherm
Ongeluk op de A58 ter hoogte van de afslag bij Rucphen. © MaRicMedia / Perry Roovers
Volledig scherm
Ongeluk op de A58 ter hoogte van de afslag bij Rucphen. © MaRicMedia / Perry Roovers

ROOSENDAAL - 

 1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

  Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

  OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.
 2. Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’
  PREMIUM

  Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’

  ROOSENDAAL - Voorzitter Edward Heijnemans van de Halve Marathon van Roosendaal is blij verrast met de aandacht die zijn noodoproep krijgt. Eerder deze week sprak Heijnemans in deze krant over het mogelijke einde van hét hardloopevenement van de stad. Hij deed een ‘ultieme’ oproep. ,,Als we geen nieuwe vrijwilligers kunnen vinden dan zullen we moeten besluiten om het evenement komend jaar niet te organiseren”, zei hij toen.