Volledig scherm
© ThinkStock

Belastingaanslag Rucphen simpeler

RUCPHEN - Inwoners en bedrijven in Rucphen krijgen hun gemeentelijk aanslag en die van het waterschap voortaan op één document.

De gecombineerde aanslag valt eind februari in de brievenbus. De verstuurder is de Belastingsamenwerking West-Brabant. Die huist in Etten-Leur en verzorgt deze rekeningen voor waterschap Brabantse Delta en gemeenten.

Samenwerking

De gemeente Rucphen is sinds 1 januari dit jaar de twaalfde deelnemer aan de BWB. De andere tien gemeenten - naast het waterschap - zijn Bergen op Zoom, Breda, Dongen, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Woensdrecht en Zundert.  

Voor belastingplichtigen die niet via automatische incasso in tien termijnen betalen, is er maar één betalingstermijn. Het bedrag moet binnen twee maanden nadat de aanslag is verstuurd bij de BWB binnen zijn. Bij een aanmaning komen extra kosten voor de belastingbetaler kijken.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement