Werkzaamheden aan het Dijkcentrum, rechts de flyer van de VLP die bij bewoners van Kortendijk in het verkeerde keelgat schoot.
Volledig scherm
PREMIUM
Werkzaamheden aan het Dijkcentrum, rechts de flyer van de VLP die bij bewoners van Kortendijk in het verkeerde keelgat schoot. © Peter van Trijen/VLP

Bewoners Kortendijk geïrriteerd over VLP-flyer: ‘Ze zetten mensen op het verkeerde been’

ROOSENDAAL - Bewonersplatform Kortendijk reageert geïrriteerd op een flyer die politieke partij VLP in hun wijk verspreidde. Daarin wordt ten onrechte de indruk gewekt dat verbeteringen in de wijk volledig aan de VLP te danken zijn, vindt platformvoorzitter Ben Buurstee. ,,Alsof ze dit allemaal in hun eentje hebben gedaan.”

 1. Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’
  PREMIUM

  Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’

  Producten die niet of kapot worden geleverd, het achterblijven van terugbetalingen en een klantenservice die van de aardbodem verdwenen lijkt. Het regent al weken honderden klachten over Ikea. Het woonwarenhuis herkent de geschetste situatie en wijst naar de ‘ongekend hoge vraag naar producten’. ,,De huidige coronasituatie vraagt ongekend veel van onze operatie en brengt grote uitdagingen met zich mee”, meldt een woordvoerder.
 1. Jeugdwerker Rania probeert rust te bewaren vanaf haar scooter
  Play

  Jeugdwer­ker Rania probeert rust te bewaren vanaf haar scooter

 2. Argentijnen vechten tegen gigantische bosbranden
  Play

  Argentij­nen vechten tegen giganti­sche bosbranden