Volledig scherm
GHB in vaste vorm. Foto ter illustratie. © ANP

Brabantse GHB-gebruikster slaat, spuugt en trapt en gaat daarna knock-out in cel

Een 30-jarige Bredase is maandagavond flink door het lint gegaan, nadat ze GHB had gebruikt. Volgens de politie weigerde ze een huis in het Brabantse dorp Sint-Willebrord te verlaten. Toen de hulpdiensten erbij kwamen, moesten agenten en medewerkers van de ambulance het ontgelden. 

De vrouw zat onder invloed in het huis van een kennis in Sint-Willebrord, maar weigerde daar weg te gaan. De kennis was uiteindelijk zo wanhopig, dat ze de politie erbij haalde. 

Handtas

In de handtas van de vrouw vonden agenten meerdere flesjes GHB. De vrouw was dermate van de wereld, dat agenten een ambulance opriepen. Het personeel daarvan wilde de vrouw helpen, maar kreeg als dank een scheldpartij over zich heen. 

Bespugen

De vrouw schopte wild om zich heen en probeerde de agenten te bespugen. Dat was reden om haar aan te houden. In haar cel ging het echter weer mis. De vrouw raakte buiten bewustzijn. 

Opnieuw moest er een ambulance aan te pas komen en opnieuw ging de vrouw door het lint. Agenten hebben haar in de ambulance geholpen. Daarna is ze naar het ziekenhuis gebracht.