Burgemeester Han van Midden staat achter de kassa in Heerle:’Hij doet gewoon lekker gewoon!’

VideoROOSENDAAL - Schort aan en gaan. Burgemeester Han van Midden stond vrijdagochtend achter de kassa van Super de Buurt in Heerle. ,,Ik was 15 jaar toen ik bij AH achter de kassa heb gestaan. Dat is een tijd geleden maar, het gaat me nog goed af!", glimlacht de burgervader na het afrekenen van een heel bruin brood. 

De nieuwe burgemeester van Roosendaal is met een ontmoetingsrondje bezig om kennis te maken met de inwoners van zijn gemeente. Vrijdag was het kerkdorp Heerle aan de beurt. ,,Ontzettend leuk om te doen.  De Brabantse mentaliteit bevalt me ontzettend goed. Mensen vinden het leuk om met mij kennis te maken en omgekeerd".  

  1. Heimolen krijgt snel horecavoorziening

    Heimolen krijgt snel horecavoor­zie­ning

    Rucphen - De Rucphense Heimolen begint binnenkort aan een nieuwe toekomst. ,,De bouw van het horecadeel begint zo spoedig mogelijk. Binnen enkele maanden’’, meldt Ton Jaspers, die samenwerkt met Peter Jansen. Hun plannen gaan uit van een toegevoegde horecavoorziening, die gebruik gaat maken van het meel dat de molen levert. Voor pannenkoeken of pizza’s; zelfs bier is een mogelijkheid. De anderhalve eeuw oude rijksmonument blijft zoals het is.