Oud Gastel. Het plangebied achter de kerk. Links de leegstaande Bernardusschool met schoolplein en trapveldje. Achterin naast de kerk het oude klooster, inmiddels deels gerestaureerd.
Volledig scherm
Oud Gastel. Het plangebied achter de kerk. Links de leegstaande Bernardusschool met schoolplein en trapveldje. Achterin naast de kerk het oude klooster, inmiddels deels gerestaureerd. © peter van trijen/pix4profs

Centrumplan Gastel komt eindelijk van de grond

OUD GASTEL - Eindelijk lijkt de rotte kies in het centrum van Oud Gastel te worden getrokken. Aan de zuidkant van de kerk, waar ooit de kloostertuin van de zusters franciscanessen lag, gaat de gemeente gestalte geven aan wat 'centrumplan' genoemd wordt.

0 reacties

 1. Omwonenden na nieuw geweldsincident in Wouwse Plantage: ‘Waar zijn we in godsnaam in terechtgekomen?’
  PREMIUM
  Met video

  Omwonenden na nieuw geweldsin­ci­dent in Wouwse Plantage: ‘Waar zijn we in godsnaam in terechtge­ko­men?’

  WOUWSE PLANTAGE - Omwonenden van de Julianaweg in het, op het eerste gezicht, zo lieflijke buitengebied van Wouwse Plantage houden de adem in. Werden ze twee jaar geleden opgeschrikt door de lugubere ontdekking van een aantal martelcontainers op amper een steenworp afstand van hun huis, pal daarnaast kwam vrijdagavond een man door geweld om het leven.
  Wouwse Plantage