Charl Goossens volgde halverwege 2020 Eric de Regt als fractievoorzitter van de Roosendaalse Lijst, toen De Regt overstapte naar de VLP. Anderhalf jaar later legt Goossens die functie neer.
Volledig scherm
Charl Goossens volgde halverwege 2020 Eric de Regt als fractievoorzitter van de Roosendaalse Lijst, toen De Regt overstapte naar de VLP. Anderhalf jaar later legt Goossens die functie neer. © Peter van Trijen/Pix4Profs

Charl Goossens stopt als fractievoorzitter Roosendaalse Lijst en verlaat na de verkiezingen de politiek

ROOSENDAAL - Charl Goossens stopt per direct als fractievoorzitter van politieke partij Roosendaalse Lijst en keert na de verkiezingen van volgend jaar niet terug als raadslid. Het fractievoorzitterschap wordt overgenomen door huidige vice-voorzitter René van Broekhoven. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”