Volledig scherm
Dodelijk ongeval op de A58 bij Rucphen © Tom van der Put/MaRicMedia

Chauffeur die dodelijk ongeval op A58 zag gebeuren, meldt zich bij politie

RUCPHEN - De vrachtwagenchauffeur die dinsdagochtend vroeg getuige was van het dodelijke ongeval op de A58, heeft zich gemeld. Hij heeft een verklaring afgelegd over het ongeval. Dat laat de politie weten.

Bij het ongeluk kwam een 35-jarige automobilist uit Oudenbosch om het leven. De man reed in zijn auto op de snelweg richting Breda en botste rond 04.00 uur door onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtwagen.

De politie deed na het ongeval een oproep waarin ze een vrachtwagenchauffeur die getuige zou zijn geweest bij het ongeval, vroeg zich te melden. De chauffeur, die Engels sprak, zou de vrachtwagenchauffeur erop hebben gewezen dat er een auto achterop zijn vrachtwagen botste.

De rechterrijstrook was in verband met het onderzoek lange tijd afgesloten. 

 1. Bemiddeling bij huishoudelijke hulp in Roosendaal levert flink pakket met verbeterpunten op
  PREMIUM

  Bemidde­ling bij huishoude­lij­ke hulp in Roosendaal levert flink pakket met verbeter­pun­ten op

  ROOSENDAAL - Het bemiddelingsproces rondom de problemen met de huishoudelijke hulp in Roosendaal heeft een pakket met 45 verbeterpunten opgeleverd. Maar nóg belangrijker volgens mediator René Mol: ,,Alle partijen zitten tegenwoordig samen aan tafel om te praten over hoe ze samen de huishoudelijke hulp verder kunnen verbeteren. Iedereen wil hier zijn best voor doen, dat is de grootste winst.’’
 2. Oud-Roosendalers Kiki en Joost winnen Hermans Pop-Up Restaurant

  Oud-Roosenda­lers Kiki en Joost winnen Hermans Pop-Up Restaurant

  ROOSENDAAL - Na een bloedstollende finale zijn oud-Roosendalers Kiki Bosman (24) en Joost van den Branden (35) de winnaars geworden van het RTL4-programma Hermans Pop-Up Restaurant. Na een wekenlange strijd in verschillende landen rond de Middellandse Zee hebben zij de sleutel ontvangen van het nieuwe restaurant van Herman den Bijker in de voormalige citrusveiling in de Rotterdamse Merwehaven. Dat gaat het stel de komende maanden samen runnen, met Kiki als maître en Joost als kok.