City Run Roosendaal: even rennen langs de politiecellen, maar wel op tempo

videoROOSENDAAL - Het mag dan een loop zijn waar niks op het spel staat, in de eerste kilometers van de City Run Roosendaal stiefelen de deelnemers stevig door. Het kantooor van Alwel en BNDeStem zit in de beginfase van de vijf of tien kilometer, maar geen jogger die even halt houdt om de burelen te zien laat staan een redacteur te spreken.

De formule is goud waard voor Roosendaal promotie. Want wanneer kom je nou hollend door de brandweerkazerne, het oude Wennekergebouw of de Brink. Het politiebureau uitvluchten zonder gearresteerd te worden? Het kon zondag weer tijdens de vierde CityRun in Roosendaal. Zo'n 250 vrolijke sporters deden mee. En voelden dat het met de airco in het kantoor van deze krant wel goed zit. Buiten was het een stuk warmer. Pas in de tweede helft van de run namen de trimmers de tijd om wat kalmer door de gebouwen te paraderen. Eindpunt was café Chagal, waar de atleten bij terugkeer genoten van een eerste koele pint of glaasje fris.

Volledig scherm
City Run Roosendaal © BN DeStem
Volledig scherm
Hollend langs het BNDeStem kantoor © Wim van den Broek
Volledig scherm
CityRun Roosendaal © Olivier van den Broek
  1. Twee Roosendaalse café’s in top 10 van Publieksprijs Misset

    Twee Roosendaal­se café’s in top 10 van Publieks­prijs Misset

    ROOSENDAAL - Twee Roosendaalse café’s staan bij de eerste tien in de Top 100 Publiekprijs van Misset Horeca. De Drie Weesgegroetjes prijkt op het moment op de derde plaats, het Wapen van Roosendaal volgt op de zesde. ,,Een mooie manier om te laten zien wat Roosendaal te bieden heeft’’, zegt Maaike Mathijssen van het Wapen. ,,Heel bijzonder dat twee café’s uit één plaats zo hoog staan’’, weet Haroun Hijman van de ‘Drie W’s’, dat voor het eerst meedoet.