Toon Vromans (l), Roel van der Heijden en Denise Braat zijn allemaal op een of andere manier de dupe van de chaos rondom het snippergroen in Roosendaal. Zo moet Braat het eerder nog toegestane extra terras achter de plantjes - inclusief schuur en tuinhuisje - alsnog afbreken.
Volledig scherm
PREMIUM
Toon Vromans (l), Roel van der Heijden en Denise Braat zijn allemaal op een of andere manier de dupe van de chaos rondom het snippergroen in Roosendaal. Zo moet Braat het eerder nog toegestane extra terras achter de plantjes - inclusief schuur en tuinhuisje - alsnog afbreken. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Deze Roosendalers moeten hun tuinen afbreken: ‘Alsof ik een auto heb gekocht, waar ik niet in mag rijden’

videoROOSENDAAL - Ze zijn boos, verdrietig en voelen zich door de gemeente weggezet als een stelletje ongehoorzame inwoners. Denise Braat, Toon Vromans en Roel van der Heijden zijn drie slachtoffers van de chaos rondom het zogeheten snippergroen: ,,Ik heb er slapeloze nachten van.” 

  1. ‘Traag en passief’ Bravis wekt ergernis politiek: ‘Tonen geen betrokkenheid bij bouw nieuw ziekenhuis’
    PREMIUM

    ‘Traag en passief’ Bravis wekt ergernis politiek: ‘Tonen geen betrokken­heid bij bouw nieuw ziekenhuis’

    ROOSENDAAL - Bravis komt afspraken niet na en communiceert slecht als het gaat om de bouw van het nieuwe ziekenhuis, vinden meerdere partijen in de Roosendaalse gemeenteraad. Dat Bravis bijvoorbeeld nog geen idee heeft hoe het gebouw eruit gaat zien, terwijl de raad snel moet beslissen over het bestemmingsplan, wekt irritatie. ,,Het gaat hier niet om een schutting of overkappinkje.”