Dode bij zeer ernstig ongeval op A58 bij Hoeven

VIDEOHOEVEN - Op de A58 ter hoogte van Hoeven is zaterdagavond een auto van de weg geraakt. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een boom en vloog daarna in brand. Eén persoon moest worden gereanimeerd, maar overleed daarna. 

Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken. Het is onduidelijk of de overleden persoon de bestuurder van het voertuig was. De politie kon daar zaterdagavond nog niet uitsluitsel over geven. 

De A58 was helemaal afgesloten tussen Sint Willebrord en Rucphen in de richting van Bergen op Zoom.  Inmiddels is de weg weer open. 

Volledig scherm
© MaRic Media / Tom van der Put
  1. CDA Halderberge: ‘Vervang de plakborden door hufterproof Trotters’

    CDA Halderber­ge: ‘Vervang de plakborden door hufter­proof Trotters’

    OUDENBOSCH - Bij de provinciale en waterschapsverkiezingen was het raak en nu weer. In Halderberge (en wellicht meerdere gemeenten) zijn de verkiezingsborden voortdurend doelwit van graffiti en over andere partijen geplakte posters van de rechts-extremistische groep Voorpost. Het geklieder begint de Halderbergse CDA-fractie danig de keel uit te hangen. De partij vraagt voor het college voor de volgende verkiezingen haar licht op te steken bij buurgemeenten, waar zogeheten Trotters geplaatst worden.