Dode bij zeer ernstig ongeval op A58 bij Hoeven

VIDEOHOEVEN - Op de A58 ter hoogte van Hoeven is zaterdagavond een auto van de weg geraakt. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een boom en vloog daarna in brand. Eén persoon moest worden gereanimeerd, maar overleed daarna. 

Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken. Het is onduidelijk of de overleden persoon de bestuurder van het voertuig was. De politie kon daar zaterdagavond nog niet uitsluitsel over geven. 

De A58 was helemaal afgesloten tussen Sint Willebrord en Rucphen in de richting van Bergen op Zoom.  Inmiddels is de weg weer open. 

Volledig scherm
© MaRic Media / Tom van der Put
  1. 75 jaar bevrijding: torenpunt van kerk in Nispen kwam op zolder van Pierre terecht
    PREMIUM
    Longread

    75 jaar bevrijding: torenpunt van kerk in Nispen kwam op zolder van Pierre terecht

    NISPEN - Het beeld staat al 75 jaar op zijn netvlies. Zwarte rook, een oorverdovend lawaai. Op 23 oktober 1944 stort de kerktoren van Nispen in gruzelementen neer. Opgeblazen door de Duitsers. De brokstukken versperren Kerkplein en Dorpsstraat en vormen zodoende een barrière voor de oprukkende Britten en Canadezen. Pal tegenover ziet de 13-jarige Pierre Verpalen alles gebeuren. ,,De torenpunt met het haantje kwam bij ons op zolder terecht.”