Volledig scherm
Wethouder Cees Lok met een VR-bril. © Henk den Ridder

'Door andere bril’ naar nieuw stadskantoor van Roosendaal kijken

ROOSENDAAL - Roosendalers die willen ‘beleven’ hoe het nieuwe stadskantoor eruit gaat zien krijgen op maandag 14 oktober een tweede kans om met een VR-bril op de neus een virtuele rondleiding door het gebouw aan het Stadserf te maken.

De eerste mogelijkheid werd geboden tijdens het evenement Roosendaals Treffen, maar dat moest anderhalve week geleden worden afgelast vanwege het slechte weer. 

Modern

Zoals bekend staat het stadskantoor aan de vooravond van een ingrijpende verbouwing. In plaats van een nieuw gemeentehuis heeft de gemeenteraad gekozen voor het aanpassen van het bestaande stadskantoor. Dat wordt het HUIS van Roosendaal genoemd en zal aan alle eisen van een modern kantoorpand gaan voldoen. 

Rondwandeling

Van het nieuwe stadskantoor is een video beschikbaar van een virtuele rondwandeling. Met een VR-bril is die wandeling in 3D te ervaren. Wie dat zelf wil meemaken kan zich nu maandag 14 oktober op het stadskantoor melden voor een rondleiding door het nieuwe kantoor. Daarbij loopt de bezoeker door het bestaande gemeentehuis. Op bepaalde plaatsen wordt de bril opgezet en is het nieuwe kantoor te zien. 

De rondleidingen zijn van 09.00 tot 16.00 uur en starten op het hele uur. Aanmelden via 14 0165 is gewenst.