Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Drie mensen aangehouden in huis vol drugs en wapens in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een drugsdealer uit Roosendaal zal zich nog eens achter de oren krabben waarom hij zo nodig te hard moest rijden op de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal. De man werd gesnapt door agenten, die in zijn auto een flinke voorraad drugs vonden. En bij de man thuis was het even later helemaal raak. 

De politie kwam bij de woning uit nadat ze donderdag rond 14.00 uur op de Wouwseweg een 19-jarige Roosendaler staande hadden gehouden. De man was opgevallen omdat hij met hoge snelheid reed. De agenten roken een henneplucht uit de auto komen en besloten de auto verder te doorzoeken. De man bleek een handelshoeveelheid hennep op zak te hebben. Uit een verborgen ruimte van een frisdrankfles kwam ook nog hasj tevoorschijn.

Kort na de vondst besloot de politie een pand aan de Burgemeester Freijterslaan binnen te vallen. De 19-jarige bestuurder had namelijk een sleutel van deze woning op zak. In de woning vonden agenten henneptoppen, honderden XTC-pillen, hasj, pepperspray, enkele honderden euro’s en een ploertendoder. Ook waren er twee mannen (21 en 34 jaar) en een vrouw (22 jaar) aanwezig.

 De drie aanwezigen zijn aangehouden en de gevonden spullen zijn in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.