John H. (rechts) kreeg in 2019 acht jaar cel voor cocaïnehandel.Hij ging in hoger beroep en mocht in afwachting daarvan later naar huis.  In januari van dit jaar werd hij weer opgepakt voor drugs- en wapenhandel.
Volledig scherm
PREMIUM
John H. (rechts) kreeg in 2019 acht jaar cel voor cocaïnehandel.Hij ging in hoger beroep en mocht in afwachting daarvan later naar huis. In januari van dit jaar werd hij weer opgepakt voor drugs- en wapenhandel. © ANP

Drugsverdachte John H.: ‘Cryptofoon was niet van mij maar van vermoorde vriend Paco’

SINT WILLEBRORD/DEN BOSCH - De nieuwe rechtszaak tegen de van drugs- en wapenhandel verdachte John H. uit Sint Willebrord draait vooral om belastende berichten die hij volgens het Openbaar Ministerie verstuurde via EncroChat, een van de versleutelde berichtendiensten die de politie heeft gekraakt.

  1. Ridder Toon Naalden wordt overal voor gestrikt: ‘Ach, je rolt van het een in het ander’
    Onderscheiden

    Ridder Toon Naalden wordt overal voor gestrikt: ‘Ach, je rolt van het een in het ander’

    RUCPHEN - Een collega-buurtpreventist vroeg Toon op 26 april om samen een foto te gaan maken van een omgevallen lantaarnpaal. Bij terugkomst deed tot zijn verrassing een van zijn drie kinderen de deur open. Vervolgens kwamen zijn andere kinderen binnen. ,,Pas toen mijn vrouw zei ‘doe eens gauw nette kleren aan’, begon ik iets te vermoeden. En even later stond de burgemeester voor de deur’’.