Volledig scherm
PREMIUM
Myrthe lakens en Thijs van Heusen hebben overleg na het examen. © peter van trijen/pix4profs

Eindexamen biologie in Rucphen: veel tekst, wel actueel

ExamensRUCPHEN - Voor leerlingen van de gemengde en theoretische leerweg, de mavo stond gisteren het eindexamen biologie op het programma. Op het Munnikenheide college in Rucphen namen twaalf leerlingen deel aan het examen. De leerlingen hadden twee uur de tijd voor het examen. 

Volledig scherm
Thijs van Heusen (15) © Tom van Beurden

Toch waren er al de nodige leerlingen op tijd klaar, waaronder Thijs van Heusen (15). “Het ging heel goed”, vertelt hij terwijl hij het examenlokaal komt uitgelopen. “Maar ik heb hier ook wel veel tijd gestoken. Ik heb de afgelopen weken vooral voor dit vak zitten leren omdat ik het nodig heb voor mijn vervolgopleiding. Ik wil volgend jaar namelijk beginnen op het CIOS.” 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Reisdocumenten voor het eerst aan huis bezorgd

    Reisdocu­men­ten voor het eerst aan huis bezorgd

    OUDENBOSCH - Voor het aanvragen was ze nog naar het gemeentehuis geweest, maar donderdag kwam wethouder Jan Mollen de identiteitskaart van de 92-jarige mevrouw Lauwerijssen-Haverkamp speciaal thuisbrengen. Inwoners van Halderberge kunnen er sinds kort voor kiezen om voor 5 euro extra hun paspoort of identiteitsbewijs te laten bezorgen op een adres naar keuze. Het bedrijf Dynasure regelt de bezorging. De vrouw uit Oudenbosch had de primeur van deze nieuwe service. Mollen noemde het de zoveelste stap naar optimale dienstverlening in Halderberge.