Volledig scherm
© Thinkstock

'Familiebezoek' van Denen in Roosendaal eindigt in politiecel, ook auto kwijt

ROOSENDAAL - Twee mannen uit Denemarken zijn vrijdagvond in Roosendaal aangehouden omdat ze pepperspray en een vuurwapen in hun auto hadden liggen.

De Deense auto werd rond halfnegen op de Van Beethovenlaan door de politie aan de kant gezet. De mannen verklaarden op familiebezoek te zijn in Roosendaal, maar konden volgens de politie geen adres geven van waar hun familieleden woonden.

Nadat de agenten de auto gingen controleren, kwamen het vuurwapen en de pepperspray tevoorschijn. Daarop zijn beide mannen direct aangehouden, ook is hun auto in beslag genomen.

De Deense mannen van 32 en 35 jaar zijn naar het politiebureau gebracht. Ze zitten nog altijd vast.

  1. Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    Samenloop voor Hoop Roosendaal brengt 98.800 euro op

    ROOSENDAAL - Aan de kant klinkt applaus als de eregasten de eerste ronde van de Samenloop voor Hoop lopen. Je ziet de spanning op de gezichten, leven tussen hoop en vrees heeft zijn sporen nagelaten. Op de Wielerexperience is zaterdag om precies 15.00 uur de Samenloop voor Hoop gestart. Tijdens deze wandelestafette lopen mensen 24 uur lang in groepen het rondje van 950 meter, met als doel: geld inzamelen voor KWF Roosendaal en Inloophuis Rose-Linde.