Volledig scherm
Eén van de gestolen fietsen die teruggevonden is. © Politie

Fietsendief in Roosendaal op heterdaad betrapt

ROOSENDAAL - In Roosendaal is kort na middernacht in de nacht van woensdag op donderdag een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens fietsendiefstal. 

De agenten zagen de man rond 00.05 uur met een fiets lopen bij parkeergarage De Biggelaar. Hij tilde de fiets aan de achterzijde op. In de Kuiperstraat stond hij stil bij nog eens twee fietsen. 

 De agenten controleerden de man en hielden hem aan op verdenking van fietsendiefstal. De twee fietsen zijn meegenomen naar het politiebureau. Ze  zijn vermoedelijk gestolen bij theater De Kring. 

Volledig scherm
Eén van de gestolen fietsen die teruggevonden is. © Politie

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Doorgaande route Oudenbosch terug gegeven aan 'minder verkeer'

    Doorgaande route Oudenbosch terug gegeven aan 'minder verkeer'

    OUDENBOSCH - Voor de buitenstaander wellicht een doorsnee opknapbeurt voor een weg, voor de gemiddelde Oudenbosschenaar een historisch moment. Vrijdagmiddag legden de stratenmakers van de Gebroeders Oomen uit Sprundel de laatste hand aan de doorgaande route door het centrum van Oudenbosch. Althans, zo goed als. Het winterse weer eerder deze week leverde in extremis toch nog vertraging op. Mano Oomen verwacht medio volgende week echt klaar te zijn.