Eigenaar Danny Theunis in het voorste gedeelte van zijn restaurant Ouderwetsch, geïnspireerd  op het Rijksmuseum.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Danny Theunis in het voorste gedeelte van zijn restaurant Ouderwetsch, geïnspireerd op het Rijksmuseum. © Pix4Profs/Tonny Presser

Geen ouderwetse kost bij nieuw restaurant Ouderwetsch, maar klassieke, Franse gerechten

ROOSENDAAL - Je moet maar durven: in een tijd waarin de horeca staat te schreeuwen om personeel toch maar een nieuw restaurant openen. Toch is dat precies wat Roosendaler Danny Theunis (37) doet in de Raadhuisstraat. 

  1. Dit vervallen restaurant in Roosendaal krijgt een tweede leven als pizzeria: ‘Alsof ik een spookhuis binnenliep’
    PREMIUM

    Dit vervallen restaurant in Roosendaal krijgt een tweede leven als pizzeria: ‘Alsof ik een spookhuis binnenliep’

    ROOSENDAAL - Of ie een spookhuis binnenstapte, zo omschrijft Erik Uildriks het moment waarop hij voor het eerst de deur van zijn toekomstige pizzeria aan de Kade open deed. Alsof de vorige eigenaren gewoon de deur van Il Borsalino achter zich dicht hadden getrokken: ,,Heel apart. De tafeltjes waren nog keurig gedekt, de wijnglazen stonden gewoon klaar. En de pizzaoven deed het ook nog.’’